Lief

zaterdag 5 februari 2011

Morgen naar huis

Ineens gaat het herstel heel snel. Sinds gistermiddag is Fenne echt met sprongen vooruit gegaan. Ze heeft veel babbels en een voor een worden de slangen afgekoppeld, totdat ze vanmiddag de handen vrij had. Met Juliet heeft ze heerlijk ontspannen gespeeld, geknutseld, en gekookt in de speelkamer. Ook was er nog een kleine race in de gang met Juliet op de driewieler en Fenne op de speelauto.  Kortom, wonderbaarlijk hoe snel het herstel ineens ingezet is. Dat vinden de dokteren ook en als wij het aandurven en vannacht ook alles goed gaat mag Fenne morgen naar huis. Natuurlijk durven wij dat aan. Nog een nacht op een volle zaal, maar de gedachte dat we morgen naar huis kunnen maakt veel goed.

Over wat hierna volgt weten we nog niet zo veel en horen we waarschijnlijk pas volgende week vrijdag meer. Dit is afhankelijk van de uitslag van het tumorweefsel en de lymfeklieren die ze hebben afgenomen tijdens de operatie en die op kweek zijn gezet. Zeker is wel dat er nog meer chemobehandelingen volgen eventueel aangevuld met bestraling. Nog maar even niet aan denken en genieten van het feit dat we morgen naar huis mogen.

Fenne is sinds maandag wel 2 kilo afgevallen


Op de 'box', nog inactief en opgezwollen door het vocht

Op de IC, aan alle slangen en toestanden, maar onder onze mooie deken

2 opmerkingen:

Familie Ganzeboom zei

Kijk, daar krijgt de burger moed van! Goed nieuws!
Op naar thuis!
Petje af voor al jullie moeite, liefde, inzet, organisatie en energie, en een diepe buiging voor sterke Fenne!

Laura, Carlijn, Amélie, Simone en Ronald

Anoniem zei

Welkom thuis Fenne!
Wij zijn heel erg blij dat het zoo voorspoedig lijkt te verlopen, super!
Ties heeft vandaag een kroontje geknutseld voor Fenne, zullen we morgen even via Juliet overhandigen, liefs Ties, Janno, Ferre, Sjoerd en Claudine