Lief

zondag 12 juni 2011

Weer twee dagen verder

Het pinksterweekend verloopt niet helemaal naar wens. Niet vanwege ziekenhuisperikelen, maar omdat Jan Willem is geveld door een stevige buikgriep. We moeten ons dus met ons drieen vermaken. Dat lukt prima, want we zitten in Zeeland. Hier hebben de meiden het altijd goed naar hun zin. Er ontstaan net wat minder conflicten dan thuis....dus ook voor ons meer ontspanning en een kleiner huishouden te runnen. Lekker vooruitzicht om hier in de zomervakantie lekker veel te zijn. We kunnen weliswaar niet echt op vakantie door de chemo's, maar zo komen we de vakantie ook wel door. Het enige jammere is dat ik natuurlijk weer gewoon de kwartaalcijfer parade heb, dat breekt altijd zo lekker de zomer ;( !

Wat veel belangrijker is dat we nu echt kunnen gaan aftellen. Nog 6 chemokuren verdeeld over 9 weken. Nog een hele tijd, maar de behandeling loopt dankzij het goede bericht van vrijdag echt op zijn einde. Fenne heeft nog wel een extra snoer voor de kralenketting gescoord, we zullen eens tellen hoeveel kralen we inmiddels hebben. Voor de afgelopen weken vinden we dat we ook nog wel een roze en een groene kraal hebben verdiend. Voor een hele goede dag en voor een hele rotdag.

Een andere belangrijke stap is dat we gaan proberen om de sondevoeding af te bouwen. Hopelijk komt eindelijk Fenne's eetlust wat terug als we haar 's nachts minder volstoppen met calorieen. Haar haartjes beginnen ook weer wat terug te komen. Ze heeft een heel dun donslaagje op haar hoofdje. Erg schattig!

Geen opmerkingen: