Lief

donderdag 9 juni 2011

Morgen spannende dag

Een kort berichtje over morgen. Morgen is de dag van de nieuwe longfoto die moet uitwijzen of Fenne's longen schoon zijn of niet. We hebben het de afgelopen dagen redelijk uit ons hoofd kunnen zetten, maar vandaag is de spanning wel aan het oplopen. De zenuwen gecombineerd met al die mooie verhalen over de Alpe D'HuZes zorgen ervoor dat mijn tranen de hele dag al dicht aan de oppervlakte zitten. De spanning is groot. Doet erg denken aan die vreselijke tijd in december toen we aan een Wilms tumor gingen denken, maar het nog niet bevestigd hadden gekregen. Toch is het ook anders. Als het wel uitzaaiingen zijn, heb ik veel vertrouwen in de kracht van onze uk en weet ik dat we met z'n allen veel aan kunnen.

We moeten ons morgen rond 10 uur melden voor de longfoto, daarna de chemo en om half 12 hebben we de afspraak bij de oncoloog om de foto te bespreken. Hopelijk horen we dan meer, maar het natuurlijk maar ook zo zijn dat er meer onderzoek nodig is. Daar proberen we ons ook maar op voor te bereiden.

Juliet is vandaag gelukkig gewoon naar school gegaan, was weer voldoende hersteld en Fenne heeft weer voldoende energie om de kuur van morgen weer enigszins met vertrouwen tegemoet te gaan.

Bedankt voor alle lieve wensen en de support, dat betekent heel veel voor ons.

En tot slot, collega Harold heeft zijn missie volbracht en 3 keer de Alpe D'Huez opgefietst. Top!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat is Fenne sterk! We denken aan jullie & duimen heel hard voor een positieve uitslag van de foto...x
Namens de E-bridge collega's,

Els