Lief

donderdag 23 juni 2011

Juffendag

Het einde van het schoolseizoen nadert en dan zijn er allerlei speciale activiteiten. Het begon vandaag met juffendag op de peuterschool van Fenne. De kinderen mochten verkleed komen en de juffen hebben zich extra mooi aangekleed. De speelzalen zijn mooi versierd, er zijn heerlijke traktaties en allerlei spelletjes voor de kinderen. Daarnaast was aan de ouders gevraagd of de kinderen voor hun juffen een bloem mee wilde nemen om de juffen te bedanken. Fenne vond dat een super idee. De jurk hangt al een tijdje klaar en vanaf dat moment heeft ze elke ochtend gevraagd of ze de jurk aan mocht. Vandaag was het dan eindelijk zover. Gisteren heb ik met haar mooie zonnebloemen gekocht die ze aan de juffen kon geven en dat heeft ze vanochtend met veel plezier gedaan. Op de foto zie je haar in haar feestjurk, met juf Inge.
Gisteren hebben we bloed laten prikken en de waarden zijn goed. Voor de ingewijden, goed nieuws was dat de Hb waarde voor het eerst weer op 7.0 lag en ook de trombo's waren gestegen. Iets minder maar niets verontrustend was dat de leucocieten wel licht waren gedaald. IJs en weder dienende gaat de kuur dan morgen ook gewoon door (nummer 20).
Voor Juliet beginnen morgen de festiviteiten met het circus Tadaa. De hele dag staat in het teken van het circus en het afscheid van haar juf Joke. Ook heeft ze vanmiddag al wenmiddag met haar nieuwe klas. Dat betekent dat de groep 2-ers naar hun nieuwe klas gaan (groep 3 dus) en Juliet groep 2-er wordt, wat ze volgend (school)jaar ook is. Dat laatste vindt ze heel erg leuk na 1.5 jaar groep 1-er, werd het ook wel tijd vond ze zelf. De vakantie begint volgende week vrijdag.

Geen opmerkingen: