Lief

dinsdag 28 juni 2011

Fenne is klaar voor de vakantie

Het voorzichtig herstel van zondag heeft doorgezet en Fenne voelde zich gisteren dan ook goed. 's Ochtends hebben we nog een beetje rustig aan gedaan. Dat is voor Fenne lekker op de bank zitten en TV kijken, maar liever nog spelen met de I-pad. Ongelovelijk hoe behendig zij hier al mee is. Zeppelin en You-Tube zijn favoriet. Bij You-Tube moet ik nog een beetje helpen met het toetsen van de zoektermen (koken met K3) maar daarna gaat ze geheel zelfstandig verder.
Gistermiddag is ze naar de peuterschool geweest en heeft ze haar vakantiekoffer al meegekregen. Normaal zou dit pas donderdag gebeuren maar dan moeten we naar de oogarts in het UMC en weten we niet of we op tijd terug zijn. Voor degene die het nog niet wisten. Vlak na de geboorte van Fenne is cataract (staar) op haar rechteroog geconstateerd. Haar lens is verwijderd, toen ze drie maanden oud was en sindsdien draagt ze een contactlens. Hier moeten we regelmatig voor op controle. Dit alles vonden we toen enorm ingrijpend, maar is nu routine geworden en valt in het niet bij wat we nu doormaken. Donderdag moeten we dus weer voor controle waarbij ook wordt gekeken hoe het oog zich ontwikkeld.
Vrijdag weer naar het AMC en dan hebben we 1.5 week vakantie. We gaan dan naar ons huisje in Zeeland. Ver weg durven we nu niet aan en langer dan 1.5 week gaat ook niet i.v.m. de volgende kuur van Fenne. Maar de dames vinden het heerlijk daar, dus dat is geen probleem. Alhoewel Juliet wel heel graag naar Fuertaventura wil, waar we vorig jaar in de herfstvakantie naar toe zijn geweest.
Fenne met de vakantiekoffer

Geen opmerkingen: