Lief

zondag 26 juni 2011

Voorzichtig herstel

Vandaag is er sprake van voorzichtig herstel. Vanochtend werden we al vroeg gewekt door Juliet en niet lang daarna werd ook Fenne wakker. Na het ontbijt en wat beneden spelen, zijn we met zijn allen naar de kinderboerderij gegaan. Fenne in de buggy en Juliet, Sandra en ik te voet. Bij de kinderboerderij hebben de dames lekker gespeeld, maar bij op de terugweg en bij thuiskomst, wilde Fenne in de buggy blijven. Een teken dat ze zich nog echt niet lekker voelt. De buggy is veilig en biedt bescherming voor haar als ze zich niet zo goed voelt.
's Middags moest Sandra naar Schiphol. Een weekje Shanghai en Sydney staat voor haar op het programma. Vanavond vliegt ze en zaterdagochtend is ze weer terug. Een taai weekje voor haar. Fenne wilde wel uitgebreid naar mamma zwaaien bij vertrek en ook Juliet deed goed mee. Daarna kwam de energie weer wat terug. Met poppies en knuffels werd de hele kamer op z'n kop gezet en werd er uitgebreid schooltje gespeeld. Juliet weet hoe alles moet en Fenne doet alles na.
Omdat we vroeg hadden gegeten (Fenne had nog geen trek) en het zonnetje scheen, was er nog tijd voor een avondwandelingetje. Langs de vecht, even naar de aangemeerde bootjes kijken. Tijdens de wandeling viel Fenne in slaap en ik heb haar bij thuiskomst ook maar meteen in bed gelegd. Hopelijk is ze morgen weer een stukje beter en is ze weer de oude Fenne.

Geen opmerkingen: