Lief

donderdag 16 juni 2011

morgen het 19e kruisje op de kaart

Morgen geen ziekenhuis, maar wel het volgende kruisje op Fenne's chemo kaart. Het 19e kruisje op een totaal van 27.  De oncoloog had het in eerste instantie over 26 weken nabehandeling, vandaar de telling tot en met week 26 op de kaart. Toen we echter het overzicht met de behandelingen op papier kregen, bleken het er 27 te zijn. Vandaar dat deze laatste er handmatig bij geschreven is. Een hoop kruizen al gezet en dat geeft moed. We zijn er nog niet maar het einde komt in zicht. Zeker met het goede nieuws van afgelopen vrijdag.

Verder niet veel nieuws te melden van het front. Fenne heeft vandaag lekker gespeeld bij de peuterspeelzaal. Ze begint zich er steeds meer thuis te voelen al heb ik wel het idee dat juf Inge nog steeds een grote steunpilaar voor haar is. Ze gaat er in ieder geval met veel plezier naar toe en dat is fijn, want daar hebben we het tenslotte voor gedaan. Vanochtend werd ik zelfs met zachte dwang door haar de deur uitgewerkt. 
Vanmiddag weer met Juliet en Fenne naar de zwemles. Gelukkig gaat het steeds beter met Juliet. Ze is van nature niet erg in voor nieuwe dingen en het kost haar veel moeite dit te overwinnen. Maar ook hier heel veel vooruitgang te bespeuren. Gelukkig maar. Als Juliet les heeft gaan Fenne en ik "vrij"zwemmen. Fenne is duidelijk meer in haar element in het water dan haar zus en heeft de grootste lol. Veel huiselijke i.p.v ziekenhuiselijke beslommeringen dus deze week en dat is prima!


Geen opmerkingen: