Lief

woensdag 8 juni 2011

Een onrustige nacht

Vannacht zijn we door onze beide dames aardig beziggehouden. Naast Fenne die zoals bijna iedere nacht in pappa en mamma's bed wilde slapen nu ook Juliet aan ons bed met buikpijn. Daarom Juliet met mamma in het logeerbed en ik met Fenne in het gewone bed. Midden in de nacht moest Juliet nog een keer spugen en ook Fenne was veel aan het keren en draaien en op zoek naar haar knuffels en de speen. Kortom veel actie midden in de nacht en vandaar ook dat we vanochtend niet top fit aan de start stonden.
Maar Juliet had vandaag kleutervoorstelling op school en wilde daar toch graag naar toe, dus wel de kleren aan en met mamma naar de voorstelling. Helaas ging het buiten bij de voordeur weer mis en moest Juliet opnieuw spugen. Toen toch maar besloten om haar vandaag thuis te laten blijven. Gelukkig is de voorstelling vrijdag nog een keer en gaat het hopelijk dan beter. Juliet ligt nu op de bank TV te kijken en Fenne dartelt er wat om heen. Fenne heeft duidelijk meer energie dan gisteren en eergisteren dus ook nog een beetje goed nieuws. De balletles waarbij Juliet een vriendinnetje mee mag nemen gaat vanmiddag niet door denk ik. Kortom een dagje in en om het huis. Morgen zien we wel weer verder.

Morgen doet collega Harold overigens mee aan Alpe d'HuZes. Zes keer de Alpe d'Huez beklimmen (individueel of in teamverband) om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF kankeronderzoek. Ik geloof dat dit jaar naar verwachting 20 miljoen opgehaald gaat worden (zie ook: www.opgevenisgeenoptie.nl). Zet hem op Harold!!

Geen opmerkingen: