Lief

zondag 23 januari 2011

Weekend

Dit weekend alles relatief rustig verlopen. De sondevoeding gaat goed en ook Sandra kan inmiddels een tweede carrière bij de thuiszorg overwegen. Het aansluiten van de sondevoeding gaat ook bij haar (bijna) zonder problemen.
Zaterdagochtend kwam een vriendje van Juliet op bezoek en nadat Fenne eerst een beetje languit op de bank gezakt zat, nodigde de spelende Ties en Juliet toch ook bij haar uit tot actie. Dat was goed om te zien.
Zondagochtend zijn we naar de dierentuin in Amersfoort gegaan. Daar kwamen we toevallig een klasgenootje van Juliet tegen en met z'n allen moesten we toen naar het Dinobos. Zul je altijd zien, ga je naar de dierentuin, zijn de dieren die niet meer leven veruit favoriet. De Dino's winnen het echter niet van de waterijsjes. Onder de noemer zit veel vocht in en dat is ook belangrijk staan we dit maar oogluikend toe.
Voor de rest bestaat het dieet van Fenne voornamelijk uit een tosti tussen de middag en 's avonds Dora pasta met rode saus en natuurlijk 's nachts de sondevoeding die de afgelopen week in ieder geval goed z'n werk heeft gedaan.
Voor de komende week staat woensdag een nieuwe echo en een longfoto op het programma als voorbereiding op de operatie die op dinsdag 1 februari gepland staat. We hopen woensdag ook iets meer te horen over de operatie zelf en de opererend chirurg te spreken.
Fenne met poppie op de afdeling afgelopen vrijdag

Geen opmerkingen: