Lief

woensdag 26 januari 2011

Vandaag toch geen ziekenhuis

De afspraak voor de scan en de longfoto, die voor vandaag gepland stond, is verschoven naar morgen. De behandelend arts had ons, bij het allereerste eerste gesprek dat wij met haar hadden, al aangegeven dat de communicatie soms wat warrig verloopt en dat wij ons daar niet al te veel aan moesten storen. Dit komt omdat er veel afdelingen en personen betrokken zijn bij de behandeling van Fenne en dat de afstemming hier niet altijd goed gaat (moet dus ook echt wel zo zijn als ze je hier bij voorbaat al voor waarschuwen). Dit was dus waarschijnlijk zo'n voorbeeld, de opererende artsen die meekijken tijdens de scan waren vandaag niet beschikbaar en morgen wel. Vandaar dat de afspraak naar morgenmiddag is verzet. Voor ons dus plotseling een "vrije dag" en voor Jan Willem de mogelijkheid om een wasmachine die al een aantal weken in de kofferbak van de auto lag naar Zeeland te brengen. Met Jan Willem en route, voor Sandra dus een dagje in en om het huis. Fenne was vandaag in een uitstekend humeur. Ze heeft heerlijk gedold met het bezoek dat vanochtend een kopje koffie kwam drinken en verder Sandra goed geholpen met de boodschappen en andere huishoudelijke beslommeringen. Ze was heerlijk actief dus en ongelofelijk eigenlijk dat ze zo ziek is. Morgen zullen we zien hoe het er op dit moment voor staat en krijgen we hopelijk wat meer details over de operatie van volgende week. Nu de dames in bad en vervolgens door naar bed.

2 opmerkingen:

Jan Willem en Sandra zei

In bad met een sonde betekent overigens wel dat een van ons pal naast het bad moet zitten om de lijn uit het water te houden. Maakt het hele proces minder ontspannen!

Anoniem zei

Het blijft al met al een bijzonder spannende tijd. Ik blijf jullie blog volgen en wens iedereen heel veel sterkte toe de komende tijd

grt

Marcel Ooteman