Lief

maandag 17 januari 2011

Energie vreter

Naarmate Fenne meer energie krijgt, lijkt het wel of wij minder energie krijgen. Gisteren had JW er last van, vandaag ik. De emoties en de spanningen van de afgelopen periode hakken er ook bij ons aardig in. En de gebroken nachten. Ondertussen moet het gewone leven natuurlijk wel doorgaan. Boodschappen, huishouden, Juliet naar school, spelen met de kinderen, ruzietjes tussen Juliet en Fenne oplossen, op zich natuurlijk wel een goed teken dat die er zijn. En dan hebben wij nog geweldige werkgevers die helemaal niets van ons vragen en ons alle ruimte bieden, dus over werken hoeven we ons niet druk te maken.
Het is duidelijk tijd voor ontspanning, dat is de doelstelling van deze week. Even weg uit huis, iets anders doen, andere gezichten zien, over iets anders praten.

Fenne krijgt haar energie uit de sonde voeding. Ze moet uiteindelijk 700 calorieen per dag binnen krijgen, waarvan het grootste deel via de sonde en gedurende de nacht, zodat ze de rest er overdag er zelf bij kan snacken. Haar voorkeur is nog altijd voor snoep en ijs, maar met een beetje onderhandelen lukte het Jan Willem haar vandaag ook een peer te laten eten en ook boterhammen worden als wisselgeld gebruikt voor snoep. Zelfs de teletubbies vragen op TV of Fenne wel wat gezonds heeft gegeten.....Hoe lang ze daar nog intrapt?

1 opmerking:

Familie Ganzeboom zei

Amélie (kon niet slapen, beetje ziek ...) zo-even blog laten zien. Ze is helemaal onder de indruk van de foto's. En wij eigenlijk ook wel ... Wetende dat jullie beiden een enorm hoog basisenergieniveau hebben, nemen wij toch onze pet af voor de wijze waarop jullie je hier door heen slaan. Met een diepe buiging voor Fenne! Bewonderenswaardig! Liefs, Simone & Ronald