Lief

zondag 9 januari 2011

Twee taaie dagen

Weinig nieuws dit weekend. Fenne is niet misselijk geworden van de chemo, maar is ook totaal zichzelf niet. Zaterdagochtend begon nog goed, maar in de loop van de morgen liep de koorts weer op tot hoog in de 39 graden. Na overleg met het ziekenhuis toch maar verder aangekeken en paracetemol gegeven om  de narigheid voor haar te onderdrukken. Wonder boven wonder at ze 's avonds wel wat pasta. Haar gebrek aan eetlust blijft wel zorgwekkend.
Zondag hetzelfde beeld als zaterdag, koorts, inactief, geen eetlust, alleen wat snoepjes en waterijsjes gaan naar binnen. Elke calorie telt, maar we zouden haar liever echt zien eten. En vooral meer zien drinken. Het is zo akelig om de kleine meid zo inactief en duidelijk ziek te zien. Ze wil alleen maar dicht bij ons zijn.  Ook als we even naar buiten gaan voor een boodschap wil ze perse mee, hoe ziek ze zich ook voelt.
Het bezoek van Annette en Edwin met de heel schattige Guus bracht daar geen verandering is. Wel kreeg de enorme pluchen beer een klein glimlachje. Dank je wel collega's!

Geen opmerkingen: