Lief

donderdag 20 januari 2011

Op naar laatste chemo voor operatie

Morgen weer naar het ziekenhuis voor de laatste chemo voor de operatie. Aansluitend krijgen we het genetisch onderzoek van Fenne, maar hopelijk wordt het toch een relatief korte dag in het ziekenhuis.

Vandaag een matige start van de dag. Fenne heeft last gekregen van haar darmen, waarschijnlijk door de sonde voeding. Het leverde een paar flink vieze luiers op en veel geknetter en een heel tamme kleine meid. Het grootste deel van de morgen heeft ze op de bank gelegen en zelfs ook geslapen. En dat doet ze niet graag snel, ze blijft liever tot de laatste druppel energie wakker, dus ze voelde zich vast beroerd. We kregen nog even bezoek van de kindjes van de Bibel, maar Fenne was in diepe slaap. Ze heeft zelfs niet gemerkt dat een van de jongetjes een cadeautje bij haar neerlegde.

Terwijl ik dit aan het typen was, een hoop gehuil van boven. Ze is nu toch ook aan het spugen. Zo zielig. We hebben de sondevoeding maar helemaal afgekoppeld. Morgen overleg met de dietiste. We hadden zo'n goede week wat betreft de sondevoeding en alles wat ze verder heeft gegeten en nu toch spugen. Balen. Laten we hopen dat haar maagje weer wat tot rust komt en we de voeding weer kunnen gaan opbouwen. Ze heeft het zo nodig.

Geen opmerkingen: