Lief

maandag 4 april 2011

Weer helemaal opgeknapt

Zondag was Fenne alweer grotendeels de oude. Nog wel een dutje in de auto en regelmatig even terug op de bank met de knuffels, maar die rustmomenten duurden nooit lang. JW was naar FC Utrecht en wij waren bij Esther op bezoek. De meiden hebben veel samen gespeeld met de tweeling en Fabian. Eventjes met de lego, gefietst (Fenne in de buggy, we zijn nog steeds op zoek naar de tip om Fenne op de loopfiets te krijgen), hutten gemaakt in de tuin. Alles in redelijke harmonie en de grote kinderen bleven ook geduldig. Hoewel Juliet altijd graag de baas speelt. Thuis eerst weer even op de bank, maar daarna weer spelen, nu met oma en opa die kwamen eten. Gezellig helpen in de keuken. Juliet vindt het heerlijk om te helpen met de drankjes en de borrelhapjes en dus wil Fenne ook mee helpen.
Vanochtend heeft Fenne eerst bijgetankt in bed, uitgeslapen tot na kwart over acht, maar ook de rest van de dag weer een en al actie. Dus ook vanmiddag maar gewoon naar 't Opstapje gegaan. Gezellig spelen met de andere kindjes, nou ja, met andere kindjes rondom zich. Echt samen spelen zit er nog niet in.

Weinig actie op medisch gebied de komende twee weken. Alleen twee keer bloedprikken om de bloedwaarden vast te stellen. Door de kuur van afgelopen vrijdag kunnen de witte bloedlichaampjes weer te ver gedaald zijn, waardoor ze weinig weerstand heeft tegen virussen die rondwaren. JW was afgelopen weekend al niet superfit, Juliet is zo juist in bed gegaan met paracetemol en was ook echt niet lekker. De volgende chemo is 'pas' weer op goede vrijdag. Voor die tijd eerst Fenne's verjaardag. De dames zijn er al vol van.

Geen opmerkingen: