Lief

maandag 18 april 2011

Groot feest!

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Het feestje voor Fenne's verjaardag. De kamer versierd, de cadeautjes uitgestald, en een stralende Fenne! Van ons heeft Fenne een mooie step gekregen, zodat ze samen met Juliet kan steppen. Van Juliet heeft Fenne een gitaar gekregen, om lekker samen met papa te spelen. Verder 's ochtends vroeg al mooie cadeaus van de collega's van e-bridge, group control en zelfs helemaal uit Belgie. Allemaal pakjes die eerder in de week al waren aangekomen. De dames hebben het er druk mee. Daarna volop spelen, maar wat nu eerst? Gitaar, step, kleuren, fietsen met de nieuw versierde fiets. Een heerlijk relaxte morgen, want 's middags is het feestje in een park in Maarssenbroek. Het is stralend weer, de weergoden zijn ons goed gezind! Toen we het plan bedachten en we de bagels en taarten bestelden bij The Kitchen in Maarssen, werd er nog stromende regen voorspeld....Maar het gokje pakte goed uit.
Om 12 uur vertrekken Juliet en JW op de fiets. Fenne en ik met een volle auto met de picknick spullen. Daar aangekomen kunnen we een tafel bemachtigen en lekker onze kleden uitspreiden voor alle kinderen. Opa en oma komen, alle tantes en ooms, neefjes en nichtjes en nog meer vrienden met al met al een hele kinderschare. Dit had nooit in ons huis gepast! Het is een groot succes. Iedereen vermaakt zich prima. Fenne pakt met verve alle cadeaus uit en laat zich meetronen op avontuur over de wiebelbrug, de vlotten, de speeltuin, de kinderboerderij. In de auto terug naar huis (5 minuten rijden) vallen Fenne's ogen dicht, maar thuis wordt er direct weer gespeeld. Nu met de klei en de ijsjes machine. En ook nog met de waterbaan.
Vandaag nog trakteren op de peuterspeelzaal en dan is Fenne officieel drie! Zolang ze nog geen feestmuts heeft gehad, vindt ze het zelf nog niet echt genoeg.

Geen opmerkingen: