Lief

woensdag 27 april 2011

Een paar dagen verder

Inmiddels zijn we een paar dagen verder en knapt Fenne per dag verder op. Ze is vrolijk en heeft energie genoeg om veel te spelen. De meiden zijn dan ook veel samen in touw, binnen, maar vooral ook veel buiten. Goed om te zien. Wel zijn inmiddels veel gehoorde woorden "ik wil even lekker liggen op de bank". Voor middagdutjes neemt ze niet de tijd, maar af en toe 5 minuten rusten lukt nog net. Ze wil te graag alles meemaken en met alles meedoen om zo maar toe te geven aan haar vermoeidheid.

Morgen gaan we weer terug naar huis voor de zwemles van Juliet en vrijdag weer een kuur in het AMC. Daarna komen we gauw terug, want koninginnedag hier is veel beter dan in Maarssen.

Het enige waar we erg aan moeten wennen, zijn de vele starende blikken. Van de vele kinderen, maar ook van de ouders. Gelukkig ziet Fenne er niets van, maar voor ons is het best confronterend. Ook de aanblik van een enthousiast dansende Fenne, vooraan bij de minidisco deed me gisteren wel even volschieten. De kleine uk heeft zoveel meegemaakt en moet nog zoveel kuren en dan zo onbekommerd blij kunnen zijn. Wow.

Geen opmerkingen: