Lief

woensdag 13 april 2011

Jarig

Alhoewel de verjaardag pas zondag wordt gevierd konden we er vandaag toch niet helemaal aan ontsnappen. Via de post kwamen er een hoop kaartjes en ook nog enkele pakjes binnen. Iets wat toch wel speciaal is. Bovendien kwamen opa en oma en tante Wil ook nog even op de thee dus een beetje verjaardag was het toch wel. Fenne ondergaat het allemaal met veel plezier. Dat ze twee is dat kan ze nu wel duidelijk maken, maar hoe oud ze is/wordt is nog wel even een nieuwe uitdaging. Het aantal vingers is al goed alleen het juiste getal erbij zorgt nog wel voor enige problemen. Maar ja, ze heeft een heel jaar de tijd om te oefenen, voordat er weer een verandering optreedt.
Sandra intussen haar eerste werkdag in Singapore achter de rug en ligt op dit moment al te slapen met zes uur tijdverschil. Morgen moeten we vroeg uit de veren om voor school en peuterschool, bloed te laten prikken, waarna we de uitslag zo rond drie uur kunnen krijgen. Zoals ik gisteren al schreef is Fenne wat sneller moe en vandaag wilde ze zelfs tussen de middag even naar bed, iets wat ze tot voor kort echt niet wilde. Wellicht zijn haar bloedwaarden toch wat laag. Daar staat tegenover dat ze met het avondeten de laatste dagen toch wel kleine hoeveelheden naar binnen werkt, iets wat ze tot voor kort ook echt niet deed. Nou we zien het wel morgen.

1 opmerking:

Sandra zei

Fenne is dus toch niet in Aplasie, maar HB blijft aan de lage kant en ook de leuco's zijn niet al te hoog. Hoewel ik in Singapore zit, was ik beter bereikbaar dan JW die met de meiden in het zwembad is voor de zwemles van Juliet. De wereld is maar klein!