Lief

maandag 14 maart 2011

Weekend

Het weekend is goed verlopen. Fenne in goede doen, zonder complicaties. De gewone routines sluipen er zelfs weer een beetje in. ’s Ochtends naar de bakker, de slager en de Albert Heijn voor de weekend boodschappen en ’s middags vanwege het mooie weer met vrienden afgesproken in het Julianapark. Vergeleken met alle andere kinderen daar was Fenne maar een mager scharminkeltje. Bij de laatste weging woog ze slechts 12.7 kg, veel te weinig voor een meisje van haar leeftijd en lengte. De sondevoeding geven we dan ook weer maximaal, in de hoop dat ze wat aankomt. Overdag eet ze niet of nauwelijks. Kleine hapjes van dit of dat en de “old time favorites” als het perenijsje en de raket worden niet of nauwelijks meer gevraagd.
Zondag ochtend ook nog bezoek en zondag middag kwam onze "oude" oppas Kim zodat Sandra en ik zowaar een avondje met z’n tweeen uit eten konden. Kim werd enthousiast door de dames onthaald, zodat we met een gerust hart de dames achter konden laten. 

Vandaag staat een bezoek aan de chirurg die Fenne heeft geopereerd (het lijkt al weer een eeuwigheid geleden) op het programma voor een reguliere controle en vrijdag weer chemo, de lichte variant deze keer zonder overnachting dat weten we zeker.

1 opmerking:

sien petersen zei

Wat een leuke foto's vd meiden hun picknick!
Fijn om ze zo vrolijk te zien :)
x