Lief

maandag 21 maart 2011

Een ontstpannen en sportief week end

Omdat we de zwemlessen voor Juliet in Singapore wel op zich laten wachten en wij wel iets meer aan sport willen doen, zijn we zaterdagochtend met z'n allen naar de David Lloyd gegaan om kennis te maken. Voor de niet ingewijden, bij David Lloyd draait alles om sportiviteit. Het is een sportschool, zwembad, en er is de mogelijkheid om diverse zaalsporten te beoefenen. Voor de kinderen zijn er ook zwemlessen. Een ideale combinatie dus. Na een rondleiding gingen we met zijn allen voor de bijl en hebben ons als familie ingeschreven. Juliet kwam al snel twee klasgenootjes tegen in het zwembad. Voor haar was het dus ook meteen erg leuk. Een groot deel van de zaterdagochtend hebben we daar dan ook doorgebracht. 's Middags kwam onze "oude"  oppas Sien, met man en dochter even kijken hoe het met ons ging. Het was erg gezellig en de dames herkenden Sien en Angie zeker nog. Juliet gaf aan dat ze Sien erg had gemist. Reden dus snel een vervolgafspraak te maken. Ondanks de chemokuur van vrijdag deed Fenne ook alles heel vrolijk mee. Ze is enorm actief en heeft veel minder behoefte aan rust of om naar de TV te kijken. Een goed teken dus en daar zijn we ook heel blij mee.
Zondagochtend even koffie drinken bij opa en oma en 's middags kwam er nog bezoek bij ons. Fenne en Juliet vonden het ook nu weer erg leuk om met de dochters van ons bezoek te spelen. Zo was de dag en het weekend snel voorbij. 
Er begint zowaar weer enige regelmaat in ons leven te komen, waarbij Sandra weer aan het werk is en ik met ouderschapsverlof full-time thuis ben. Wel even wennen moet ik zeggen voor iemand die 18 jaar achter elkaar gewerkt heeft. 
Deze week moet er donderdag een longfoto van Fenne gemaakt worden en hebben we aansluitend een gesprek met de oncoloog. Dit als onderdeel van het reguliere nabehandelingsproces. Vrijdag volgt dan weer een ziekenhuisbezoek voor de volgende chemo, alleen vincristine, zonder opname! 

Geen opmerkingen: