Lief

donderdag 3 maart 2011

Laatste radiorobbie

Even een paar dagen uit de lucht geweest dankzij de KPN. Communicatie over ons abonnement liep al moeizaam en de communicatie bleek 1 maart dan ook miscommunicatie te zijn. Ons abonnement was toch opgezegd, terwijl dat juist niet de bedoeling meer was. Nu weer online met hulptroepen.

Met Fenne gaat het heel goed. Dinsdag zijn we weer ontslagen uit het ziekenhuis. Met een nieuw soort sondevoeding en een heel trage lopende pompstand, gaat het goed. Fenne houdt de voeding weer binnen en snackt er zelfs weer kleine hapjes bij. Heerlijk. Doordat ze gisteren ook overdag aangekoppeld was, werden onze uitstapjes naar de groenteboer en de supermarkt gelijk iets avontuurlijker. Fenne wilde zelf een wagentje duwen, ik moest het sonde systeem en de slang vasthouden en in de gaten houden dat zij en niemand anders er over zou struikelen. En ondertussen de boodschappenlijst afwerken en de buggy duwen.

Woensdag hadden we een korte snelle sessie bij radiotherapie, ofwel radiorobbie. Vandaag de laatste ronde. Om het in stijl af te sluiten, moesten we wel weer drie kwartier wachten voordat we aan de beurt waren. Op een nuchtere maag, valt dit wachten best zwaar. Het team van radiotherapie, high care en de anesthesisten hebben ons en met name Fenne natuurlijk geweldig verzorgd. Veel liefde en aandacht voor de kleine uk. Maar wat zijn we blij dat we er niet meer naar toe hoeven, dus we hebben iedereen enthousiast uitgezwaaid. Twee kikaberen en een schattige pop rijker. Foto's van de setting daar volgen later nog.

Morgen chemo en dat wordt dan ons wekelijkse traject, na acht dagen achter elkaar narcose, bestralingen, high care, voelt het gewoon enigszins ontspannen.

Geen opmerkingen: