Lief

woensdag 9 maart 2011

Uit aplasie

Vandaag bloedprikken om vast te stellen of Fenne uit aplasie is. Belangrijk voor de chemokuur voor komende vrijdag en belangrijk in het geval dat Fenne koorts krijgt. Als ze in aplasie is, kan het lichaam niet zelf meer goed infecties bestrijden en moet ze een antibiotica kuur krijgen bij koorts. Bovendien volgt dan een opname in het ziekenhuis voor zeker vijf dagen. Voorlopig is dat risico dus even weg, maar de kuur van vrijdag vormt natuurlijk weer een nieuwe aanval op haar bloedwaarden.
Na overleg met de verpleging hebben we besloten tot vrijdag te wachten met het herplaatsen van de sonde. Fenne eet kleine beetjes, niet echt hele maaltijden, maar ze snackt wel wat calorieen bij elkaar. Drinken doet ze nog steeds maar matig. Dus helemaal definitief verlost van de sonde is ze niet.
Verder een goede dag. Na het bloedprikken was Fenne moe en wilde op de bank liggen. Maar het bezoek van een vriendinnetje van Juliet gaf haar weer nieuwe energie. Ze speelden heel lief samen. Juliet moest 's middags naar ballet, was nog steeds niet ballerina van de week. Daarna is er nog lekker buiten gespeeld en gefietst door de dames en JW.

Geen opmerkingen: