Lief

maandag 28 maart 2011

Single Dad

Sandra was het afgelopen weekend op stap, dus ik was even single daddy zoals dat heet. Om de dames hierop voor te bereiden, hadden we dit de afgelopen week een aantal keren tegen hen gezegd en het was blijven hangen. De vraag: "waar is mamma"? werd dan ook maar af en toe gesteld en als ik dan als antwoord gaf, die is een weekendje weg dan klonk het bevestigend: "oh ja". Ondanks het feit dat ik meer thuis ben, blijft mamma toch absoluut nummer 1.
Voor de rest alles best prima verlopen. Fenne is goed hersteld van de kuur van afgelopen vrijdag en heeft veel met Juliet samen gespeeld. Juliet is erg creatief in haar spel met de poppen en Fenne papagaait alles lekker na. Zondagochtend hebben we nog gezwommen bij onze nieuwe vriend David Lloyd, waar Juliet meerdere klasgenootjes tegenkwam dus dat was erg gezellig. Zo ging het weekend snel voorbij.
De komende week op vrijdag staat de triple weer op het programma. Dit betekent in ieder geval een nachtje in het ziekenhuis blijven slapen en Fenne is hier de vorige keer ook erg misselijk van geweest. Niet echt iets om naar uit te kijken dus en nog maar even niet vertellen. Ze zit nu nog onwetend te spelen op de peuterspeelzaal en straks gaan we Juliet aanmoedigen die gaat rennen voor Japan. Na vrijdag hebben we trouwens twee weken pauze van de chemo en dat is een erg aantrekkelijk vooruitzicht.

Geen opmerkingen: