Lief

dinsdag 8 maart 2011

Een dagje sonde spijbelen

Vandaag begon de dag al vroeg. Fenne die snipverkouden is, was om zes uur in een enorme hoestbui beland. Zo erg dat ze wakker werd en er van moest spugen. We denken dat dit veroorzaakt werd door de combinatie van een hevige hoestbui en de nog lopende sondepomp en niet dat ze weer misselijk is. Helaas kwam de sonde ook deels mee en was niet meer te redden. Omdat we morgen toch naar het ziekenhuis moeten om bloed te laten prikken hebben we besloten een dagje te spijbelen van de sondevoeding en niet een extra tocht naar het ziekenhuis te ondernemen.
Behalve dit incident is de dag verder goed verlopen. Sandra naar het werk, Juliet naar school en pappa en Fenne boodschappen doen, terwijl de zon schijnt. Er zijn slechtere dagen voor een huisman. Vanmiddag met de dames naar de speeltuin geweest, Juliet weer op haar eigen fiets, waar ze heerlijk hebben gespeeld en gepicknickt. Zij de bijgevoegde foto. 
Morgen weer een dagje ziekenhuis voor bloedprikken (hopelijk zijn de bloedwaarden gestegen zodat ze niet meer in aplasie is) en het herplaatsen van de sonde. 

Geen opmerkingen: