Lief

zondag 6 maart 2011

Ontspannen weekend

We hebben een heerlijk ontspannen weekend gehad. Een heel verschil met vorige week. Kleine kinderen blijken toch over een enorme veerkracht te beschikken. De meiden hebben heel veel gespeeld, ook heel veel samen en zonder al te veel gedoe. Juliet verzint de spelletjes en Fenne gaat er volledig in mee en kopieert alles wat haar grote zus doet. Ze is een enorme boef en een erg komisch kind nu ze weer in goede doen is.

Een doelstelling voor dit voorjaar is om Juliet goed te leren fietsen. Dat hoort ze natuurlijk al lang te kunnen, maar het is er nog niet van gekomen. Volgens Jan Willem kan ik ook nog steeds niet goed fietsen, dus ze zal het wel van mij hebben....Fenne heeft vorig jaar op haar verjaardag een loopfiets gekregen, maar daar is ze ook nog niet behendig mee. Ze loopt er wel mee, maar op het zadel zitten en dan vaart maken zit er nog niet in!

Vandaag wilden we eindelijk weer eens Fenne's lens terug in haar oog plaatsen om ook weer met het afplakken te starten, maar helaas raakte ik haar lens tijdens het proces kwijt. Toch bijzonder hoe zo'n dingetje pal onder je neus spoorloos kan verdwijnen. Morgen maar opnieuw proberen! De hele afgelopen periode hebben we weinig aan de oogtraining gedaan, maar nu Fenne in zo'n goede doen is, willen we dat maar weer opstarten. Van een andere orde dan de Wilms tumor, maar ook relatief belangrijk voor de lange termijn.

Geen opmerkingen: