Lief

dinsdag 12 juli 2011

Voorlopig laatste vakantiedag

Deel een van de vakantie zit er bijna op. Vanavond nog naar Koos Konijn en dan morgen terug naar huis. Sandra is inmiddels al naar Maarssen voor de bekende kwartaalafsluiting. Iets waar ik in een vorig leven ook altijd rekening mee moest houden, maar wat nu ver weg is. In plaats daarvan gaan wij morgen op de terugweg langs het ziekenhuis in Goes om bloed te laten prikken. Dit om vast te stellen of de bloedwaarden oke zijn voor de kuur van vrijdag. Dit keer weer de voor Fenne zware kuur van Vincristine en Actinomine.
De tijd is hier echt voorbij gevlogen en tot vanmiddag hebben we ook echt geluk gehad met het weer. Veel zon en dus lekker veel buiten in de tuin of op het strand. Ook Brugge en Plopsaland waren leuke uitstapjes voor ons en de kinderen (in die volgorde). Vandaag helaas nog wel een incident in het zwembad. Op de een of andere manier was de sonde van Fenne steeds verder uitgegaan, zonder dat ik er erg in had. Fenne begon ineens te hoesten en toen bleek dat de sonde er al bijna helemaal uit was. Hij was niet meer te redden en daarom besloten om ook het laatste stukje er maar uit te halen. De vorige keer hebben we de sonde terug laten plaatsen in het ziekenhuis in Goes, wat een vrij traumatische ervaring was voor Fenne. Zo erg zelfs dat ze het er laatst nog over had. Toevalligerwijs moeten we dus morgen weer naar dat ziekenhuis, maar ik besloten Fenne deze ervaring niet weer te laten ondergaan. Dan maar een paar dagen zonder sonde. Kunnen we ook eens zien of ze uit zichzelf weer wat meer gaat eten. Vrijdag hebben we ook een afspraak met de dietiste van het AMC en dan kunnen we het ook eens met haar bespreken voordat er een nieuwe sonde geplaatst wordt. Ook in het AMC is het voor Fenne niet echt een leuke ervaring zo'n sonde plaatsen, dus het zou fijn zijn als we het een tijdje zonder kunnen proberen.

1 opmerking:

Jasmin Hoffschlag (@Lifedsign) zei

Hopelijk gaat het morgen allemaal voorspoedig. Ik zal voor jullie duimen. Ik zal de AH kaartjes jullie kant op sturen als ik ze weer heb. Hopelijk koemen jullie boeken daarmee een heel eind verder.