Lief

woensdag 7 september 2011

Verder

De spanning rondom de uitslagen bleek een veel grotere fysieke en mentale uitputtingsslag dan we eigenlijk door hadden. We voelen ons nu zo veel blijer en vrolijker en zoveel meer ontspannen. Dat het effect zo groot zou zijn, terwijl we eigenlijk al zoveel goed nieuws hadden gehad, had ik niet verwacht. Het voelt goed om pas over 3 maanden de volgende controle te hebben! Dat geeft weliswaar ook onzekerheid, eenzelfde gevoel dat ik ook had na de laatste chemo. Fenne moet het nu alleen doen. Maar Fenne kan het alleen. Ze is in zo'n goede doen. Energiek, ze heeft goede eetlust, speelt volop, gaat met veel plezier naar de peuterspeelzaal, ze is vrolijk, ondeugend, vol streken, een echte grote peuter.

Het weekend was heerlijk. Zaterdag lekker de hele dag buiten, gevaren op de Loosdrechtse plassen, en zondag eerst gezwommen en daarna ook lekker veel buiten gespeeld in een waterspeeltuintje bij Utrecht.


Fenne op de boot, net uit het water


We hebben de afgelopen dagen heel veel felicitaties gekregen, op mijn werk veel mensen die even binnen zijn gelopen, kaarten, emails en veel sms en twitter berichtjes. Dat doet zo goed, te weten dat zo veel mensen met ons mee leven. We zullen nog wel even doorgaan met dit blog, want we zijn nog niet klaar met de ziekenhuis bezoeken. Maar uiteindelijk wordt dit een steeds stiller blog en gaan we misschien wel een nieuwe starten over de verhuizing naar Singapore. Want dat gaan we nu echt in gang zetten!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een geweldig nieuws!! Gefeliciteerd!!
Groet, Jaco en Bernedet

Ik vind het leuk om met Fenne te spelen! X Indy

Psz t Opstapje