Lief

maandag 30 mei 2011

Genieten in Zeeland


Het afgelopen week-end hebben we in Zeeland doorgebracht. De wereld van het ziekenhuis lijkt daar altijd net iets verder weg dan thuis. Juliet en Fenne kennen het inmiddels daar goed en vinden het er ook erg fijn. De nieuwe trampoline wordt intensief gebruikt en 's avonds gaan wij naar de mini disco met Koos Konijn. Dit mag zeker niet overgeslagen worden. Ook het nieuwe animitieteam op het park weten inmiddels wie Juliet en Fenne zijn. Juliet heeft weer een nieuwe favoriete juf (Denise) en Fenne krijgt steevast een extra dikke knuffel van Koos.
Het nieuws van de longfoto blijft wel knagen en het is moeilijk om er niet aan te denken. Het ging ook zo goed en nu worden we wellicht toch weer een stuk teruggeworpen. Ik hoop toch zo dat het vals alarm is. Af en toe lukt het toch zoals gistermiddag toen de zon heerlijk scheen en we met zijn allen op het strand zaten. De dames waren lekker aan het spelen met een schepje en de emmertjes en wij op een handdoekje erbij. Daarna lekker frietjes met vis gegeten bij de nabij gelegen strandtent op het schoonste strand van Nederland (De gemeente Noord-Beveland heeft het schoonste strand van Nederland. De Banjaard won donderdag 9 september de ‘’Schoonste strandverkiezingen 2010’’ van Stichting Nederland Schoon)
Vandaag Sandra al vroeg uit de veren want zij moet zich om zeven uur in het ziekenhuis melden want ze krijgt buisjes in haar oren. Als het goed is ligt ze nu al op de operatietafel. Daarna een hele logistieke operatie om haar hier weer in Maarssen te krijgen omdat ze niet zelf terug mag rijden.

Geen opmerkingen: