Lief

dinsdag 10 mei 2011

Fenne vandaag vroeg uitgeteld

Zoals de titel aan aangeeft was Fenne vandaag vroeg moe. Zo rond etenstijd was het kaarsje uit en wilde ze naar bed. Terwijl het vandaag eigenlijk geen bijzonder intensieve dag was. We zijn veel in en om het huis geweest met wat kleine uitstapjes in het dorp. Eigenlijk niets bijzonders dus.
Wel bijzonder was dat we gisteravond met Sandra geFaceTimed hebben. Een soort Skype van Apple, met beeld en geluid. Sandra had dit het afgelopen week-end op haar lap top en onze I-pad geinstalleerd en nadat we thuis hadden proefgedraaid werkte het ook in het echt. Sandra ver weg maar toch even heel dicht bij. Heel erg leuk.
Morgen veel afspraken. Zo moeten we morgenvroeg naar het ziekenhuis voor een hartecho (vanwege de doxorubicine die ze heeft gehad en nu dus niet meer krijgt) en bloed prikken. Daarna 's middags ook nog naar de tandarts. Leuk zegt Juliet. Een beetje vreemde reactie vond ik, maar beter dit dat met angst en beven in de wachtkamer, dus ik laat het maar even zo. Als het lukt moet Fenne ook voor het eerst haar gebit laten controleren. Ik ben benieuwd of zij het ook zo leuk als Juliet vindt.

Geen opmerkingen: